N.a.v. de laatste update vanuit de overheid en het RIVM onderstaand een aantal wijzigingen en aanvullingen m.b.t. COVID-19 voor ons woonhuis.

Bezoek is alleen op reservering via de website Bezoek aanmelden | Huize te Gaste

Mocht dit via de website niet lukken of hebt u daar de mogelijkheid niet voor, kan u telefonisch via 0495-499030 (keuze 2) doorgeven hoe laat u een bezoek zou willen brengen.

Per appartement mogen eenmaal per dag 2 bezoekers óf tweemaal per dag 1 bezoeker binnen. U mag ook buiten het woonhuis een bezoek brengen aan een bewoner, ook hier geldt een maximum van 2 bezoekers per bezoek. Mochten te veel bezoekers zich hebben aangemeld dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

De bezoektijden zijn tussen 10.30 – 12.00 13.00 -17.00 19.00 – 21.00.

Bij het betreden van het woonhuis bent u verplicht om een mondkapje te dragen en uw handen te desinfecteren bij binnenkomst. Indien u symptomen heeft die met COVID-19 te maken hebben of u in quarantaine bent, verzoeken wij u onze woonhuizen niet te bezoeken.

Bezoekt u een bewoner/bewoonster wonend in woonhuis 15a dan vragen wij u te wachten in het tussenportaal, wij komen u halen en begeleiden u via de kortste weg naar het appartement. Het is niet toegestaan om in de algemene ruimte een gesprek te voeren.

Heeft u bezoek voor buiten aangemeld dan wijzen wij u op uw eigen verantwoordelijkheid, samenkomst is niet toegestaan. Mocht u de verpleging willen spreken dan kunt u dit bij binnenkomst aangeven dan zoeken zij naar een passende ruimte en tijd.